3 September 2012

LIKE , FOLLOW & GIFT !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Alhamdulillah ...kali ni Hijabul Azzwaa Boutique akan menganjurkan segmen 
"LIKE,FOLLOW & GIFT"..
Individu yang menyertainya akan mendapat GIFT daripada Hijabul Azzwaa Boutique iaitu :
"sepasang Hijabul Azzwaa Special Edition Hand Sock "

Cara-cara untuk menyertainya sangat MUDAH ...sila ikut langkah dibawah ..

  1. Anda perlu "LIKE" page Hijabul_Azzwaa
    boleh pegi kat >> sini
  2. Seterusnya anda perlu "FOLLOW" blog Hijabul Azzwaa Boutique ni
  3. PM /Inbox kan nama penuh dan alamat anda...
  4. Setelah Pihak Hijabul Azzwaa membuat pengesahan,anda akan menerima gift tersebut..dalam tempoh 2-3 hari bekerja

TERMA & SYARAT 
  1. Tawaran ini SAH sehingga NOVEMBER 2012 
  2. Tiada had umur dan terbuka kepada lelaki dan perempuan 
  3. Semua syarat ini tertakluk kepada perubahan yang akan dimaklumkan oleh pihak kami 




56 ulasan:

  1. Nama penuh : Noor Liyana Binti Mohd Fauzi
    Alamat : -

    No 284 , Lorong Jati 1C/1 ,
    Taman Jati ,
    09000 Kulim ,
    Kedah Darul Aman .

    Saya join segmen awk :) Dan saya dah LIKE dan Follow blog awk :)

    ID Facebook : Liyana Fauzi
    ID Blog : Liyana Fauzi

    ni blog saya :- www.yanaliyana.com

    *saya kena block dari hntar mesg . sorry trpksa hhntar kat sini eh :)*

    BalasPadam
  2. Terima kasih kerana join segmen "LIKE,FOLLOW & GIFT "..
    insyaALLAH gift akan pos arini ...
    ^_^

    BalasPadam
  3. salam, sudah buat kedua dua dan sudah pm details ;)

    BalasPadam
  4. dah join and dah pm details. thank you yaa. :D

    BalasPadam
  5. Done PM detail .
    Peserta Lelaki Yg Pertama!

    BalasPadam
  6. done follow...juga suda PM alamat ^_^

    terima kasih ^_^

    BalasPadam
  7. dah pm kat fb dan follow blog.
    tq.

    BalasPadam
  8. done like and follow...sudah PM details dekat awak^^

    tq :)

    BalasPadam
  9. Done like n follow..M pm kat fb dah...my fb id Kynyanie

    BalasPadam
  10. Done Like Dan follow.. :)
    FB ID : Nur Amani.

    BalasPadam
  11. dah like n follow.
    details pun dah pm di FB.

    TQ~

    BalasPadam
  12. done....
    fb id : datuk seri eita omar

    BalasPadam
  13. saya dah like n follow... juga dah PM details... tq :D

    BalasPadam
  14. Kita nak join jugak... jap gi kita PM kat fb. :)

    BalasPadam
  15. saya join jugakkk. nanti kita message kat fb ye.

    id fb : ibu lala
    blog : www.ibulala.blogsport.com

    BalasPadam
  16. SAYA join...done like and follow!

    id FB: Puteri Siput
    BLOG: http://chien-puterirahsia.blogspot.com

    saya telah message kat fb...

    BalasPadam
  17. sy email jugak. tp mohon semak liking tu kul 4.30 ptg cos fb prob lak sekarang ni

    BalasPadam
  18. done follow blog dan like fb page

    BalasPadam
  19. done like n follow....

    id: suhaina laui
    1300 jln masjid pdg midin,
    21400 ktrg

    BalasPadam
  20. done like Page & follow #80 blog ni...sy PM details...

    BalasPadam
  21. Nad dah buat. Tp fb nad problem la nak send details. Nad send katsini jela ye..

    Nadratul Syazwana bt Tohari
    Lot 1079, Jalan Berjaya, Batu 8, Sijangkang, 42500, Telok Panglima Garang, Selangor

    BalasPadam
  22. berminat jadi sponsor GA tak ? http://nanitheawesome.blogspot.com/2012/10/pencarian-sponsor-giveaway.html

    BalasPadam
  23. da follow & like..
    eca send detail kt fb ye..

    id : Eca Dwinky Asha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eca Dwinky Asha - sila follow lagi sekali..

      Padam
  24. asaya dah buat semua, tapi ada prob la dekat send messages fb saya. saya send dekat sini saja lah.


    shasha shaqinah binti mohd yacob
    d/a anita wong, unit farmasi, hospital kota belud, 89157 kota belud sabah.

    BalasPadam
  25. dah follow fb n blog, nnt pm kt fb..tk

    BalasPadam
  26. dah follow blog & like :)
    id fb : Atikah Hussin

    BalasPadam
  27. Everything is done
    Fb ID: Siti Fatimah Binti Ibrahim

    BalasPadam
  28. done follow n like..

    salam kenal;)

    BalasPadam
  29. Salam kenal dari blog kak Fieda dan Ina Intan Berlian.

    MJ dah like, follow dan dah PM details

    TQ

    BalasPadam
  30. nama -
    hamdiana binti abdul hamid
    ibu pejabat briged utara
    pasukan gerakan am
    31150 ulu kinta
    perak darul ridzuan.

    dah like & follow...

    BalasPadam
    Balasan
    1. shahdiana : id fb ape?
      bg no fon sekali...

      Padam
  31. nama : Alia Najiha bt Khairon Zamani
    Address : No 68, Persiaran Seroja 5, Tmn Seroja 33007 Kuala Kangsar, Perak
    FB : Alia Najiha
    0175955724

    Dah like n follow. tq :)

    BalasPadam
  32. dah berbuat demikian.. like and follow blog saudari.. Nama: mohamad saufian bin muhammad. adress : K02,014a, desasiswa aman damai, universiti sains malaysia. 11800 pulau pinang.. tq:)

    BalasPadam

 
Copyright 2012 © Reserved to Hijabul Azzwaa Boutique Design By Cik Nurfarah